Dashuria Highlight

Shenjat që partneri juaj do t’iu propozojë

marrëdhënie

Kur jeni në një marrëdhënie për një kohë të caktuar, të martoheni është diçka e pritshme nga ju dhe të gjithë të tjerët rreth jush jashtë marrëdhënies tuaj. Natyrisht, të gjithë po përgatiten të propozojnë dhe të bëjnë këtë angazhim sipas ritmit të tyre. Megjithatë, ka disa shenja që tregojnë kur partneri juaj po përgatitet të ju propozojë.

Nëse po përpiqeni të kuptoni nëse partneri juaj po bëhet gati të bëjë pyetjen, mund të shikoni këto për këto shenja mjaft të qarta.

1. Ata interesohen për bizhuteritë e juaja papritmas;

Nëse vini re se partneri juaj është i interesuar papritmas në unazat që ju zotëroni dhe në madhësinë e bizhuterive që ju vishni, ata mund të jenë duke u përgatitur të zbresin në një gju për t’iu propozuar. Kjo do të thotë se ata janë duke menduar për bizhuteri – më e rëndësishmja, ata janë duke menduar për bizhuteritë tuaja dhe çfarë lloji ju pëlqeni, dhe madhësinë e bizhuteri që keni.

2. Ata po shqyrtojnë buxhetin e tyre;

Nëse partneri yt po sheh papritmas buxhetin e tyre, dhe se si po e shpenzojnë atë, ndoshta po e bën këtë për një arsye. Kur partneri juaj po kujdeset për paratë, kjo ndoshta do të thotë se po punojnë për të siguruar që buxheti i tyre të zgjasë për një kohë. Sidomos nëse planifikojnë të shtojnë një person të ri në familjen e tyre, nëpërmjet propozimit.

3. Ata janë duke biseduar me miqtë dhe familjen tuaj;

Është e rëndësishme që familja juaj dhe partneri juaj të kenë një marrëdhënie të mirë. Megjithatë, dyshohet kur fillojnë të bisedojnë me miqtë dhe familjen tuaj më shumë se zakonisht, pa nxitjen tuaj.

4. Ata po shpenzojnë më pak kohë me miqtë e tyre;

Edhe kur njerëzit janë në një marrëdhënie, disa njerëz, sidomos djemtë, ende kanë tendencë t’i vënë miqtë e tyre para të tjerëve. Por nëse ai po shpenzon kohë më pak me miqtë e tyre, kjo mund të jetë një shenjë që ai po bëhet gati për të krijuar një familje me ju.

5. Gjithkush është duke vepruar në mënyrë të çuditshme;

Gjëja për propozimet, është se ju do të jeni i fundit që do ta dini! Partneri juaj ju ka thënë tashmë prindërve tuaj, familjes tuaj dhe të gjithë miqve tuaj dhe ata po sillen në mënyrë të çuditshme.