Llampë LED me kripë himalaje

58.99 

Përshkrimi

Llampa elegante LED nga “Wagner Life Design” pasqyron bukurinë e saj në dhomën tuaj. Më së miri përshkruhet si një objekt që menjëherë tërheqë vëmendjën e të gjithëve. Askush nuk mund ti rezistojë pamjes vezulluese e mahnitëse të saj. Ky produkt është i përberë 100% nga kripa e Himajalës, është unikat dhe i punuar me dorë. Një nga përfitimet kryesore të këtij produkti është pastrimi i ajrit dhe reduktimi i energjisë negative. Ky është produkti ideal për të gjithë ju që keni nevojë të rregulloni humorin tuaj, frymëmarrjen, nivelin e energjisë, astmën, gjumin dhe për të rritur nivelet e hormoni të lumturisë.