Highlight Të tjera

“Premtoji vetes”

premtoj vetës

Premtoj vetes,

Të jesh kaq i fortë sa asgjë nuk mund të shqetësojë paqen e mendjes tuaj.

Të flasësh për shëndetin, lumturinë dhe prosperitetin

çdo personi që takoni.

 

Për t’i bërë të gjithë miqtë tuaj të ndjehen se ka diçka në ta

Të shohësh në anën me diell të çdo gjëje dhe bëjeni optimizmin tuaj të vërtetë.

 

Të mendosh vetëm për të mirë, për të punuar vetëm për të mirë, dhe të prisni vetëm më të mirën.

Të jesh po aq entuziast për suksesin e të tjerëve si ju që jeni në lidhje me tuajin.

Të harrojmë gabimet e së kaluarës dhe të shtyjmë për arritjet më të mëdha të së ardhmes.

Të veshësh një fytyrë të gëzuar gjatë gjithë kohës dhe t’i japësh çdo krijese të gjallë që të takoni një buzëqeshje.

 

Të japësh kaq shumë kohë për përmirësimin e vetes. Sa që nuk do të keni kohë për të kritikuar të tjerët.

Të jesh shumë i madh për t’u shqetësuar. Tepër fisnik për zemërim. Tepër i fortë për shkak të frikës, dhe shumë i lumtur për të lejuar praninë e problemeve.

Të mendosh mirë për veten dhe për ta shpallur këtë fakt në botë, jo me fjalë të forta, por vepra të mëdha.

Të jetosh në besim se e gjithë bota është në anën tënde për sa kohë që jeni të sinqertë me të mirat që janë në ju. ”

Premtoji vetes tani!

– Christian D. Larson, Forcat e Juaja dhe Si ti Përdorni Ato