Highlight Storie Inspirimi Të tjera

Një histori që shpërfaqë fuqinë e ligjit të tërheqjes

ligji i tërheqjes

Një grua e njohur me emrin Jeannie kishte blerë një DVD të Sekretit. Ajo e shihte të paktën një herë në ditë, me qëllim që ta përthithte mesazhin deri në qelizat e trupit të saj. I kishte lënë mbresa të mëdha Bob Proctor-i dhe mendonte se do të ishte diçka fantastike sikur ta takonte.

Një mëngjes, derisa po merrte postën, për habinë e saj korrieri kishte lënë gabimisht në kutinë e saj postën e Non Porctori-it. Ajo  çfarë Jeannie nuk dinte ishe se Bob Proctor-i jetonte vetëm katër blloqe larg saj!  Dhe, për më tepër, numri i shtëpisë se  Jeannit  ishte i njëjtë me atë të shtëpisë së Bobit. Ajo e mori menjëherë postën, që ta conte tek adresa e saktë. A e përfytyroni dot se çfarë kënaqësie pati kur u hap dera dhe para se po qëndronte Bobi?

Bobi rrallëherë gjendet në shtëpi, pasi udhëton nëpër botë për të dhënë mësim, por matrica e Universit njeh vetëm kohësinë e përkryer. Duke u nisur nga mendimit i Jeannit, që shprehej se sa fantastike do të ishte  sikur të takonte Bobin, ligji i tërheqjes ka vënë në lëvizje njerëzit, rrethanat  dhe ngjarjet ne çdo cep të Universit, derisa ajo gjë ndodhi.