Dashuria Highlight

Nëse ai nuk të thërret është sepse nuk do të dëgjojë zërin tënd

zërin

Nëse ai nuk të thërret është sepse ai nuk do që të dëgjojë zërin tënd. Nëse ai nuk të thërret për të takuar është për shkak se ai nuk dëshiron të të shoh.

Nëse ai të trajton keq, të trajton sepse nuk ka ndjenja për ty.

Nëse ai të lë të shkosh, është sepse ai nuk dëshiron të jetë me ty.

Kur ai thotë “Nuk jam gati, por ti je dashuria e jetës time, dhe e vetmja që dua në këtë botë, por tani nuk është koha e duhur.” Është sepse ai nuk të do ty.

Mos luaj lojërat e tij. Mos i arsyeto veprimet e tij.

Kur një burrë dëshiron të jetë me një grua, nuk nxjerrë gënjeshtra, arsyetime e komplikime.

Mos u bë naive, mos arsyeto çdo arsye të tij e vendos veten tënde të parën.

Ti nuk e do dikë që nuk di se çfarë do në jetë. Ty nuk të duhet dikush që nuk ta di vlerën.

Ti meriton një burrë që e di vlerën tënde, dhe lufton për ty çdo ditë.

Mos e the zemrën tënde për dikë që nuk as i mirë mjaftueshëm për ty.

Jepi vetes mundësinë për të qenë e lumtur me dikë që të meriton.