Highlight Modë & Bukuri

Ndryshimet e vogla që duhet bërë kur kaloni nga të 20tat në të 30tat

ndryshimet

Ja një fakt i thjeshtë: Jeta në 20 dhe 30 nuk është aq e ndryshme.

Ajo që ndryshon jeni ju – dhe sasinë e energjisë që dëshironi të kushtoni për gjërat që nuk i pëlqeni saktësisht … dhe numrin e rreziqeve që jeni të gatshëm për të marrë për të ndryshuar gjërat.
Pra pa rënë pre e bukurisë, merrni parasysh të bëni këto ndryshime të vogla në rutinën tuaj të bukurisë tani. Vetja juaj 30-vjeçare do t’ju falënderoj.

Ndryshoni stilin tuaj të flokëve ose provoni balluket

20-at është koha e përkryer për të eksperimentuar me pamjen tuaj.

Nëse jeni moralisht kundër marrjes së rreziqeve të flokëve, duke ndryshuar pjesën tuaj nga ana në qendër, ose anasjelltas, është një mënyrë efektive për të ndryshuar pamjen tuaj të tërë në minuta. Nëse keni një fytyrë të rrumbullakët, fytyra juaj do të duket më e gjatë me këto ndryshime.

Nëse keni një formë më të gjatë të fytyrës, provoni ti kaloni flokët në një pjesë anësore për të zbutur dhe për të rrumbullakuar karakteristikat tuaja.

Filloni të përdorni kremë që do të ju mbrojë nga dielli

30-at tuaja sjellin një përkushtim të ri ndaj lëkurës tuaj, prandaj është më mirë të filloni të hedhni themelet për atë tani me një aplikim të përditshëm të mbrojtjes së diellit.

Ju nuk mund të mendoni për atë shumë në 20-tat tuaja, por nëse keni një BB kremë me mbrojtës SPF, do të jeni të lumtur që keni bërë ndryshimin kur e kuptoni se sa rrudha keni parandaluar.

Perfeksiononi teknikën e formësimit të vetullave tuaja

Teknika e formësimit të vetullave është një art që mund të zgjasë me vite për ta përsosur, por filloni ta mësoni atë qysh tani dhe do të shihni se si fytyra juaj do të duket më bukur, duke i vërejtur detajet e vogla të hijezimit të vetullave.

Është një ndryshim i vogël që ka një ndikim të madh në mënyrën që ju bëni vetullat tuaja.

Përdorni produkte serume

Ah, bota e serumeve do të hapet për tek ju në 30-tat tuaja… Ju do të pyesni veten se ku janë fshehur ato gjithë jetën tuaj.

 

Filloni duke përdorur një serum me Vitamin C me antioksidantë për të shtuar mbrojtjen e diellit dhe rritjen e prodhimit të kolagjenit ose një serum të acidit hialuronik.