Dashuria Highlight

Mënyrat që tregojnë se po bëheni të bezdisshëm për bashkëshortin

 

Bashkëshorti juaj është personi I fundit që dëshironi ta mërzisni. Por askush nuk është perfekt.

Këto janë disa mënyra që ju po e bezdisni bashkëshortin pa qëllim…

Ju pastroni… pasi ata kanë pastruar;

Ai nuk e ka ngarkuar pjatalarësen në mënyrën ‘e drejtë’, kështu që ju do të ri-bëni punën, pa ndonjë problem … përveç se bashkëshorti juaj tani ndjehet sikur nuk e vlerësoni ndihmën e tij.

Ju vazhdimisht e vendosni veten poshtë;

Pavraësisht se a keni pasur një ditë të keqe ose thjesht po kërkoni një kompliment mund të jetë emocionalisht shteruese për bashkëshortin tuaj të bëhet nxitës I tifozëve për ju.

Jeni ngjitur për telefonin tuaj;

Nëse ju keni mbetur të ‘ngjitur’ për Instagram apo cilido rrjet social, atëherë kjo bën që bashkëshorti juaj të ndihet sikur nuk ka ndonjë rëndësi kush e di cka për ju.

Ju jeni me të vërtetë të mirë për të dëgjuar … në mënyrë selektive;

Një minutë, ai është duke folur për planet e fundjavës, dhe papritmas ju gjendeni në hapësirë…

E ndërpritni kur dilni me shoqërinë;

Ndërsa është e mrekullueshme që mund të përfundoni fjalitë e bashkëshortit tuaj, mund të jetë frustruese, madje edhe mospërfillëse, kur nuk jeni vetëm jut ë dy.

Nuk u përgjigjeni teksteve të tyre;

Mos i injoroni mesazhet e tyre…