Highlight Kura natyrale

Lufto aneminë më mjaltë dhe arra

lufto aneminë

Arrat në kombinim me mjaltë janë ilaç i fuqishëm natyral aq sa nuk mund të krahasohet me asnjë ilaç tjetër që merret në barnatore.

Ky kombinim është i jashtëzakonshëm kundër anemisë.

Thjeshtë përgatsini një  masë prej gjysmë kilogrami mjaltë dhe gjysmë kilogrami arra të bluara dhe lëngun e një limoni. Përzieni mirë dhe konsumojeni tri herë në ditë nga një lugë.

Ndryshimet do ti vëreni që në muajt e parë të përdorimit.