Highlight Shtëpi / Dekor

Komodinat, zgjedhje e veçantë për njerëz të veçantë!

Komodinat

Komodinat janë pjesë e veçantë e së cilës shtëpi.

Në anën tjetër ka shumë mundësi që komodina të tilla të rregulloni, rinovoni të vjetra. Pa shpenzuar shumë para.

E tëra çka ju duhet është kreativiteti dhe të filloni të modifikoni objektet ekzistuese të shtëpisë.

Komodinat janë objekte që nuk zënë shumë hapësirë, dhe i japin ambientit të shtëpisë suaj një pamje shumë të veçantë.

Sidomos kur bëhet fjalë për objekte të vjetra. Të cilat me pak ngjyrë mund të jenë larg më të mira se ato që i gjeni në mobilieri.

Unik Portal ju sjellë disa ide mbi komodinat që do të zgjedhni për dhomën tuaj të ndejës dhe hapësirat e tjera të shtëpisë, siç janë dhoma e gjumit dhe dhoma e punës.