Highlight Lifestyle

Kjo është mënyra se si duhet të propozosh për martesë

martesë

Kjo llogari popullore në Instagram do të jetë në dispozicion për këdo që planifikon të ‘bëjë pyetjen e madhe’ ndaj gjysmës së tyre më të mire.

Si dhe për të gjithë ata që nuk mund të presin të bërtasin ‘PO’! Një mijë herë po “në përgjigje.

Projekti ‘HowHeAsked’ – i cili tashmë ka tërhequr 418,000 ndjekës – mbledh tregimet më të pazakonta, të bukura dhe të mahnitshme. Merrni shënime, zonja dhe zotërinj.
Ne në Unik Portal jemi të lumtur të kuptojmë se romantizmi nuk ka vdekur.

SHikoni disa mënyra që ti propozosh për martesë partnerit tuaj.

Poshtë dritave magjike

Përmes kafshëve shtëpiake

Në plazh

Përmes Kinder Surprise

Me petale trëndafili buzë detit

Përmes një filmi në natyrë të hapur