Dashuria Highlight

Kështu mund të rregulloni një lidhje të dështuar!

lidhje të dështuar

Të gjitha lidhjet kanë momente të mira e të këqija. Zakonisht muajt e parë të një lidhjeje janë thjesht një mrekulli, e pas kësaj vijnë argumentet e zënkat nga më të ndryshmet…

Mirëpo ju duhet të mësoni se si ta rregulloni një lidhje e cila po mbahet në fije peri dhe të bëni lidhjen tuaj edhe më të fortë.

Ja disa këshilla:

Dëgjoni;

Kur flisni me partnerin tuaj, dëgjoni. Kushtoni atij/asaj vëmendje. Nuk është mirë që partneri juaj të flas, e ju thjesht ta injoroni atë.

Kujtoni momentet e bukura;

Momenti në të cilin gjendeni tani është i trishtë, dhe lumturia duket larg. Mirëpo kujtoni momentet e bukura me partnerin tuaj, dhe gjërat e çmendura që bëni së bashku. Mundohuni t’ia kujtoni ato edhe partnerit tuaj.

Që të rregulloni gjërat në një lidhje, dy palët duhet të tregojnë përkushtim.

Respektoni dhe besoni;

Respekti është esencial në çdo lidhje. Qoftë ajo lidhje shoqërore, familjare apo dashurore.. Çdo njeri duhet të trajtohet me respekt. Gjithmonë respektoni partnerin tuaj!

Mbani përgjegjësi për veprimet tuaja;

Asnjëherë mos e hidhni fajin te partneri juaj, nëse ju keni bërë gabim.

E kaluara mbetet e kaluar;

Pavarësisht se çka ndodhur para 2 vitesh apo 6 muajsh, e kaluara mbetet e kaluar. Mos I kujtoni gjërat të cilat kanë ndodhur më parë.