Dashuria Highlight

Gjithmonë zgjidh dashurinë

dashurinë

Sa më shumë dashuri jep, aq më e madhe bëhet fuqia e dashurisë në fushën tënde.  Kështu gjithçka që ti dëshiron do të realizohet, sepse ti ke zgjedhur dashurinë.

Kjo është magjia që ndodhë kur jep dashuri.

Jeta e askujt nuk magjike sa duket. Ajo është e mbushur me vështirësi, pork a dicka faantastike në gjithë këtë.

Prandaj, Unik Portal, sygjeron “Gjithmonë zgjidh dashurinë”.

Duke pasur forcën e dashurisë, cdo pengesë bëhet e kalueshme.

Ti mund të ndryshosh gjithcka duke shfrytëzuar fuqinë më të madhe në Univers. Gjithcka që duhet të bësh është të japësh dashuri.

Cdo herë që ti përcjell dashuri nëpërmjet ndjenjave të tua, fjalëve apo veprimeve, ti shton më shumë dashuri në fushën që të rrethon.

Sa më shumë dashuri të japësh,aq më e fuqishme bëhet fusha jote magnetike.

Fusha magnetike qëtë rrethon tërheqë më shumë nga lloji i ndjenjës, e cila e dominon atë. Kështu që sa më shumë dashuri të ketë në fushën tënde, aq më shumë futi ka ajo për gjërat që ti dëshiron.

Vjen një moment, kur fuqia  e fushës tënde bëhet aq e fortë, saqë do të mjaftojë që një dëshirë ta përkshkojë mendjën tënde dhe ajo të realizohet.

Kjo është një fuqi e pabesueshme që ti e ke, është pushteti i jashtëzakonshëm i dashurisë.