Highlight Storie Inspirimi

Fuqia e juaj fshihet brenda jush!

fuqia

Ajo çfarë dini është baza e juaj e fuqisë, është bateria që ju furnizon.

Ju duhet ta ngarkoni me vetëdije dhe vazhdimisht.

Kë doni që të ketë kontrollin e asaj që dini?

Drejtuest e lajmeve?

Digjejtë e radiove?

Ata që merrem me thashethemet e zyrës?

Redaktoret e gazetave?

Një anëtarë familjeje që është pesimist?

Nëse nuk vendosim me vetëdije të ndërtojmë bazën tonë të njohurisë, me një ndjenjë drejtimi, atëherë do të programoheni, tërësisht, nga gjërat e rastësishme.

Të ndjerit i mjeruar dhe i veçuar nga jeta, shkaktohet ngase nuk kemi nën kontroll atë që dimë.

Të gjitha përvojat tona të lumturisë dhe të fuqisë, na imponojnë të njëjtën bindje, sepse kanë të përfshirë një ndjenjë kontrolli.

Ju mund të jeni zot i fatit tuaj.

Ju mund të bëni zgjedhje gjatë gjithë ditës, se çfarë do të mësoni dhe çfarë jo.

Merrni nën kontroll atë që dini.

Sa më shumë të dini se çfarë ju motivon, aq më e lehtë do të jetë të motivoni veten.

Sa më shumë të dini mbi mendjen njerëzore, aq më pak probleme do të keni për ta përdorur.

Njohuria  është fuqi.

Respektojeni trurin tuaj dhe zhvillojeni.