Dashuria Highlight

Djemtë e përsosur nuk ekzistojnë, por gjithmonë ka një djalë që është perfekt për ty!

djali perfekt

Ai nuk është perfekt.

Nuk je as ti, as dy prej jush nuk do të jeni kurrë të përsosur.

Por në qoftë se ai mund t’ju bëjë të qeshni të paktën një herë, ju bën të mendoni dy herë, dhe nëse ai pranon të jetë i njerëzishëm dhe bën gabime, mbajeni atë afër dhe  jepni për të  sa më shumë që të mundeni.

Ai nuk do t’iu citojë poezi, nuk po mendon për ju çdo moment, por ai do t’ju japë një pjesë të tij se ai e di që mund të thyeni.

Mos e lëndoni, mos e ndryshoni, dhe mos prisni për më shumë se sa mund të japë.

Mos e analizoni.

Buzëqesh kur të bën të lumtur, bërtit kur ai të bën të çmendur dhe ndjeni mungesën e tij kur ai nuk është aty.

Dashuroni me gjithë zemër kur ka dashuri për të pasur.

Për shkak se djemtë e përsosur nuk ekzistojnë, por gjithmonë ka një djalë që është perfekt për ty.