Highlight Shëndeti

Depresioni nuk është gjithmonë të qash në dush, e të dëgjosh këngë të trishtuara në shtrat…

depresioni

Depresioni nuk është gjithmonë të qash në dush, e të dëgjosh këngë të trishtuara në shtrat…

Ndonjëherë është, të mos kesh dëshirë të flasësh me askënd me ditë të tëra… E ndonjëherë të kesh nevojë të rrethohesh nga të tjerët e të ndjehesh i dashur.

Ndonjëherë depresioni është të mos kesh apetit… Edhe pse s’ke ngrënë asgjë qysh dje, e ndonjëherë të hash çdo gjë që gjen në shtëpi.

Depresioni nuk është i dashuri juaj duke të mbajtur e duke të të thënë që çdo gjë do të bëhet mirë…

Është kur uleni pranë tij në tavolinë, duke mos ngrënë, duke e bërë atë të të pyes ‘çfarë nuk shkon’… Dhe duke e ditur që jeni duke e shkatërruar natën e tij, dhe thjesht nuk mund të dilni nga kjo e thjesht të jeni të lumtur…

Është ndjenja frustruese që thjesht të ndihesh ‘në rregull’ përsëri.

Depresioni është të mbash secrete nga njerëzit që do, sepse nuk dëshiron që ata të të shohin të thyer.

Jo, depresioni nuk është ca fotografi bardh e zi.

Depresioni është vetmi, frustrim e shumë shumë lodhje…