Highlight Të tjera

Dëgjoni zërin e Zotit…

Zoti

Secili njeri provon në mënyrën e vet të vë kontakt me Zotin dhe të kuptojë planet e tij për të. Nëse e kemi energjinë e balancuar dhe dimë ta shfrytëzojmë atë,  mund të kontaktojmë Perëndinë në mënyra të ndryshme. Megjithatë, ndonjëherë ne injorojmë shenjat e Tij thjesht sepse nuk e njohim mënyrën se si Ai po shfaqet në jetën tonë.

 

Portali Unik ju sjellë 8 mënyra të thjeshta që Perëndia zgjedhë të flasë me ju:

 

 

  • Njohja e njerëzve përreth vetës

A keni ndier ndonjëherë super dembeli dhe nuk keni dashur të largoheni nga shtëpia juaj, por pasi keni kaluar disa orë  me një person të caktuar, jeni ndjerë shumë më mirë? Kalimi i kohës me të njohurit si fqinjët, bashkëpunëtorët ose miqtë e shkollës së mesme ose kolegj mund të na bëjnë të ndihemi më mirë, edhe kur nuk duam. Kjo është një nga gjërat që Perëndia përdor për të treguar Veten, për të ndihmuar në përmirësimin e gjendjes shpirtërore dhe mendimit tuaj mbi jetën, madje edhe t’ju dërgojë një mesazh gjatë kohëve të vështira të jetës suaj.

 

  • Komunikimi me të tjerët

Brazilianët duan të flasin. Qoftë në  bankë, në transportin publik apo edhe duke ecur nëpër rrugë, ata duan të flasin, dhe kjo është e mrekullueshme! Ndonjëherë Perëndia mund të përdorë një të huaj për t’ju dërguar një mesazh të rëndësishëm. Pra, mos i mbyllni kurrë përvojat e reja. Nëse dikush përpiqet të flasë me ju, ji i përzemërt dhe bisedo pak.

 

  • Partneri juaj

Kushdo që tashmë ka pasur gëzimin për të gjetur dikë të veçantë, është e sigurt se ka marrë mesazhe të rëndësishme nga Perëndia, sepse dashuria që ndiejnë për njëri-tjetrin është një mënyrë e shkëlqyer për të përhapur dashurinë hyjnore të Perëndisë.

 

  • Fëmijët tuaj

Fëmijët, pa dyshim, janë shembulli më i mirë i lumturisë, pafajësisë dhe hyjnisë që kemi. Mbi të gjitha, ata janë shpirtra të rinj që sapo kanë mbërritur në botën tonë, që do të thotë se ata janë të shkëlqyer në transmetimin e mesazheve hyjnore.

 

  • Ëndrrat

Librat fetarë na japin shembuj të ndryshëm të ëndrrave që u përdorën për të përcjellë fjalën e Perëndisë tek ne. Ëndrrat janë manifestimi i nënndërgjegjeshëm dhe shpirtit tonë, por është e rëndësishme të dimë dallimin midis ëndrrave me kuptim dhe ëndrra që vijnë nga mendja jonë thjeshtë duke kaluar nëpër një pastrim.

 

  • Mendimet

A keni dëgjuar ndonjëherë për momentin eureka? Është momenti kur më në fund gjejmë përgjigjen për një problem që kemi pasur, dhe normalisht ishte shumë e thjeshtë. Kjo është gjithashtu një nga mënyrat e Perëndisë se si ajo komunikon me ne.

 

  • Vetmia

Shumë njerëz flasin për meditimin dhe të qëndruarit vetëm. Pra, gjithçka ka të bëj me dialogun me vetveten. Këto momente janë shumë të rëndësishme sepse hapin një dritare dhe na lejojnë të dëgjojmë më mirë zërin e Perëndisë. Për më tepër, ajo na ndihmon të ruajmë shëndetin tonë mendor.

 

  • Zëri

Ka raste kur njerëzit kanë dëgjuar një zë që u ka dhënë urdhra ose duke thënë një emër. Skeptikët do të thonë se këta njerëz kanë një lloj problemi mendor. Si skizofreni, megjithatë kjo sëmundje njihet nga zërat e saj që përsëriten me komandat e së keqes. Zëri i Perëndisë rrallë manifestohet në këtë mënyrë, dhe kur të ndodhë, është për shkak se mund të jeni në rrezik. Mos e injoroni atë, thjesht mësoni se si të dalloni nga problemet e tjera.

Dëgjoni zërin e Zotit… Dhe kuptoni planet e tij për ju.