Dashuria Highlight Lifestyle Të tjera

Dashuria është në gjërat e vogla

dashuria

Kur mendoni për dashurinë e madhe, mund të keni fotografi nga skena romantike në kokën tuaj. Portali Unik ju sjellë disa fotografi, ku dashuria përshkruhet si diçka kaq romantike që pothuajse nuk mund të ekzistojë në jetën reale. Dashuria do të thotë në të vërtetë shumë por, ajo gjendet në rutinat më të thjeshta ditore.

Ilustrimet janë të artistes koreane  “Puuung“, e cila sjell imazhe të thjeshta për të dëshmuar se dashuria më të vërtetë eksiston dhe gjendet edhe në gjërat më së paku të mendueshme.

  1. Përkdhelje në kuzhinë

2.Kur mbuloni njëri tjetrin në gjumë

3. Puthje e përqafime në divan

4.Dashuria është në ndarjen e gjërave të vogla së bashku

5.Surpriza me pak mund, por të ëmbla

6.Gatim për njëri-tjetrin

7.Ngushëlloni njëri tjetrin

/UnikPortal/