Highlight Të tjera

Çfarë do të thotë të vrasësh dikë ose të të vrasin në një ëndërr?

ëndërr

Të ëndërrosh se po vrisni dikë, ose dikush po ju vret ju, do të thotë që nënndërgjegjja juaj po mundohet të ‘vrasë’ një aspekt të panevojshëm nga vetja juaj.

Ëndrrat që përfshijnë vrasje zakonisht shprehin një zemërim të grumbulluar ndaj dikujt, diçkaje dhe në shumicën e rasteve ndaj vetes tuaj.

Mendoni se kë po mundoheni të vrisni në ëndërr. Pyetni veten nëse ndjeni ndonjë zemërim ndaj këtij personi në jetën tuaj. Nëse jo, atëherë ata mund të jenë reprezentues të një karakteristikeje tuajën që doni ta largoni. Çfarë karakteristike ju vie në mend kur mendoni për këtë person? A ju kujton ky person diçka tjetër?

Nëse dikush ju vret ju, atëherë ju po ndiheni të lënduar ose të tradhtuar nga ky person. Dhe ndiheni sikur ky person po ju mbyt përbrenda.

Nëse shihni një ëndërr duke vrarë ndonjë gjarpër, insekt ose kafshë të tjera… Konsideroni karakteristikat e kësaj kafshe-je nëse ju asociojnë me ndonjë karakteristikë tuajën që nuk ju pëlqen.

Nënndërgjegjja juaj po ju flet!