Highlight Të tjera

Bob Marley u drejtohet gjithë burrave; Nëse ajo të do ty, asgjë tjetër nuk ka rëndësi

Bob Marley

Bob Marley, legjenda e muzikës, vjen me një mesazh për të gjithë burrat të cilët kanë gjetur dashurinë e tyre. Lexojeni atë:

“Ju mund të mos jeni I pari për të, I fundit, ose I vetmi. Ajo e donte dikë para se të duhej të dashuronte përsëri. Por nëse ajo ju do, çfarë ka rëndësi tjetër?

Ajo nuk është e përsosur, e as ju nuk jeni. Dhe të dy prej jush mund të mos jeni kurrë të përsosur së bashku, por nëse ajo mund t’ju bëjë të qeshni, ju bën që të mendoni dy herë dhe të pranoni të jeni njerëzor dhe të bëni gabime, mbajeni atë dhe jepni asaj më të mirën që mundeni.

Ajo nuk mund të mendojë për ju çdo sekondë të ditës, por ajo do t’ju japë një pjesë të asaj që ajo e di që mund ta thyeni – zemrën.

Pra, mos e lëndoni, mos e ndryshoni, mos e analizoni dhe mos prisni më shumë se që ajo mund të të japë.

Buzëqesh kur të bën të lumtur, le ta di kur ajo të bën të çmendur. Dhe më e rëndësishmja, le ta di, që ju mungon kur ajo nuk është aty, pranë jush!”

Nëse ajo të do ty, asgjë nuk ka rëndësi!