Highlight Natyrë & Turizëm

Apartamentet më luksoze në botë

apartamentet

Është e lehtë të supozohet se të gjitha banesat janë po aq të njëjta. Sigurisht, disa janë më të mëdha se të tjerat, por bazat e jetesës së apartamenteve nuk mund të jenë aq të ndryshme nga të pasurit e të varfrit. Oh, por këtu jeni gabim. Pra, shumë, shumë gabim. Bota ka disa apartamente të çmendura që kanë shumë më tepër se dy dhoma dhe një pishinë komunitare. Pra, nëse keni një ton të parave por ende me të vërtetë dëshironi të jetoni në një ndërtesë me qindra njerëz të tjerë, ky artikull është për ju.

1. Monako $335 milion.

2. New York $250 milion.

3. Londër $195 milion.

4. Dubai $74.5 milion.

5. Hong Kong $66 milion.

6. Los Angeles $50 milion.

7. Paris $49.5 milion.

8. San Francisko $42 milion.

 

9. Honolulu, Hawaii $36 milion.

10. Boston $33 milion.