Highlight Shëndeti

4 fuqi të jashtëzakonshme që vetëm njerëzit që vuajnë nga ankthi i kanë!

Ballafaqimi me ankth, në një botë ku çdo gjë që ju rrethon është një stresues potencial dhe shkaku i çdo stuhie mendore brenda jush është një gjë e vështirë për tu bërë. Ndiheni sikur jeni bllokuar në një labirint të pafund dhe të errët.

Ankthi është real, njerëz. Nuk është ‘një ditë e keqe’, dhe nuk është ‘një humor i keq’ – Është një sëmundje mendore që duhet marrë seriozisht. Këta njerëz vuajnë, dhe në sytë e tyre, realiteti duket shumë më I mjerueshëm dhe negativ.

Pra, këtu janë 4 superfuqitë e mahnitshme vetëm njerëzit me ankth:

 

IQ TË RRITUR;

Studimet kanë treguar se njerëzit që kanë tendencë të shqetësohen, përjetojnë sulme ankthi dhe janë të diagnostikuar me një çrregullim ankthi kanë të ngjarë të kenë IQ më të lartë se të tjerët.

AFTËSI PARASHIKUESE;

Të qenit ‘parashikues’ do të thotë të kesh aftësi të jashtëzakonshme për të parashikuar gjërat që janë të detyruara të ndodhin përfundimisht.

Tani, duke pasur parasysh faktin se njerëzit me ankth priren të kalojnë jetën e tyre në një vigjilencë të vazhdueshme, duket se këta individë kanë fituar aftësinë për të zbuluar situatat kërcënuese dhe rreziqet potenciale.

AFTËSI GJYKUESE TË MIRA;

Me fjalë të tjera, ata janë zbulues të gënjeshtarëve.

Gënjeshtra është një nga gjërat më të këqija që njerëzit na bëjnë. Por, nëse jeni me fat që keni një person që lufton ankthin në jetën tuaj, ju jeni të sigurtë.

Këta gjenitë kanë fuqinë të ndiejnë një gënjeshtër edhe nga larg. Sjellja e tyre e kujdesshme dhe gatishmëria i ndihmojnë ata të lidhin të gjitha pjesët që mungojnë dhe të zbulojnë të vërtetën.

 

EMPATI DHE KOMPASION NDAJ TË TJERËVE;

Dhe një nga superfuqitë e tyre më të mëdha është ndoshta rritja dhe intensifikimi i ndjeshmërisë ndaj njerëzve të tjerë.

Këto qenie njerëzore e dinë saktësisht se si duket si të lëndohen dhe të humbasin. Ata e dinë saktësisht se si ndiheni të vetmuar dhe të frikësuar.

Ja pse këta shpirtra të bukur janë njerëzit më të dashur. Ata vërtet interesohen për ndjenjat e njerëzve të tjerë.