Highlight Storie Inspirimi

3 shenja që dëshmojnë se ke gjetur qëllimin tënd në jetë

qëllim

A je në dilemë nëse ke gjetur qëllimin tënd në jetë?

Qëllimi është një ndjenjë e thellë që ne të gjithë kërkojmë.

Disa prej nesh janë me fat që gjejnë diçka që e  duan dhe që na jep një kuptim të qëllimit dhe të kuptimit në jetë.

Të tjerët shkojnë dekada të humbura dhe të hutuara në lidhje me atë drejtim që duhet të udhëtojnë.

Dhe madje edhe atëherë, kur ne besojmë se kemi gjetur diçka, ka raste kur ne e pyesim veten nëse kjo  është rruga e drejtë për ne.

Shumë njerëz kanë një ide të gabuar të asaj që përbën lumturinë e vërtetë.
Nuk arrihet nëpërmjet vetë-kënaqësisë, por nëpërmjet besnikërisë për një qëllim të denjë.

Pra, ke gjetur diçka që beson se do të duhej të bënit.

Sidoqoftë, ke ende dyshim nëse ajo që ju po bëni, ose planifikoni të bëni është rruga e drejtë.

Së pari, ju tregojmë se të dyshosh është normale. Pa marrë parasysh se çfarë bëni, do të dyshoni.

Ju do të dyshoni në idetë tuaja, do të dyshoni, dhe do të dyshoni se bota e jashtme do të jetë e pranueshme për të gjithë (nëse kjo vlenë).

Megjithatë, pavarësisht nga të gjitha këto, ka shenja që mund të kërkoni që do t’ju japin një ide të mirë nëse ajo që ju po bëni tani përshtatet me qëllimin juaj.
  1. Ju jeni të ngazëllyer kur zgjoheni në mëngjes

Dëshironi të dini mënyrën më të lehtë për t’u bërë një  nga ata që zgjoheni herët plot energji?

Pra, ka më shumë gjasa që keni gjetur diçka që ju mbush me ndjenjën e qëllimit – diçka që mund tia kushtoni jetën tuaj..

  1. Koha nuk është më një çështje

Të bëjmë një stërvitje të vogël. Imagjinoni të jeni ulur vetëm në një tavolinë. Dikush hyn në dhomë dhe ju lajme të këqija.

Ndër të tjera ju thotë se “kjo do t’ju marrë më shumë se tridhjetë vjet për të përmbushur qëllimin tuaj dhe se nuk ka garanci se do ta realizoni atë.

Si do të ndiheshit?

Shanset janë, ju ndjeni një nga dy gjëra

-Ju ndiheni pothuajse menjëherë se do të hiqni dorë dhe nuk mund të imagjinoni duke pritur atë kohë për të përmbushur qëllimin tuaj.

-Ndonëse po ndiheni të thyer, asgjë nuk do t’ju ndalojë të përmbushni qëllimin tuaj, edhe nëse zgjat njëqind vjet. Do të bësh gjithçka që duhet.

Pra, nëse e keni zbuluar atë që keni dashur të bëni, ju do të bëni gjithçka për të përmbushur veten me gjithë zemër pa u shqetësuar për sa kohë do t’ju duhet të shkoni atje.

A nuk e keni zbuluar ende një qëllim të vërtetë që prek zemrën tuaj? Mendimi për të pritur dekada për të arritur qëllimin tuaj mund të jetë i pakëndshëm

 

 

  1. Përgjigjuni pyetjes: “Çfarë do të bëni nëse paratë nuk janë çështja kryesore?

Ndërsa dy të parët janë mjaft definitive, e treta është e “qërshia mbi torte“

“Çfarë do të bësh nëse paratë nuk janë çështje?”, Është një pyetje e vjetër.

Nëse dëshironi të dini nëse e keni gjetur vërtet qëllimin tuaj në jetë, nuk ka mënyrë më të mirë për të gjetur se sa për t’iu përgjigjur kësaj pyetjeje.

Pra, mos mendoni që çdo ëndërr bëhet realitet me para.Sepse ka plot gjëra në jetë që mund ti bëni duke pasur një qëllim, një motivim të fortë për të realizuar ëndrrat tuaja dhe për të jetuar të lumtur gjithmonë.