Highlight Storie Inspirimi

15 afirmime pozitive që duhet të thoni në mëngjes

mëngjes

Afirmimet duhet të thuhen në mëngjes, në mesditë e në mbrëmje. Afirmimet pozitive janë një mjet i fuqishëm për të arritur qëllimet e juaja, për të vendosur zemrën aty ku përket, për të ndërtuar vetëbesimin dhe për t’iu ndihmuar që të ndiheni më të motivuar.

Këtu është një listë me 15 afirmime pozitive që mund të thoni çdo mëngjes për të pasur një ditë më të bukur!

1. Kam një energji të tepërt;
2. Jam larg nga dhimbjet;
3. Sot është dita ime;
4. Sot do të ndryshoj jetën time.
5. Jam i fortë.
6. Jam i dashur.
7. Energjia do të më mbushë sot.
8. Sot jam një magnet për ide.
9. Lindja e diellit më mbush me vetëbesim.
10.Çfarëdo vështirësi që më dalin rrugës, unë i tejkaloj.
11. Sot do të mësoj e do të zhvillohem.
12. Sot do të jem një person më i mirë.
13. Sot do të ndihmoj dikë që ka nevojë.
14. Suksesi do të më gjejë sot.
15. Jam mirënjohës që po shoh një ditë tjetër.