Dashuria Highlight

10 thënie për ti shprehur dashurinë partnerit tuaj

dashurinë

Duke shprehur dashurinë për personin tuaj të zemrës arrini nivelet më të larta të lumturisë.

A po kërkoni se çfarë mund t’i shkruani dashurisë suaj në dhuratën që i keni blerë?

Atëherë Portali Unik ju sjellë  10 thëniet më të bukura për ti shprehur partnerit tuaj dashurinë që keni për të.

1. “Sepse çdo gjë e imja dashuron çdo gjë tënden.”

2. “Ti bën që jeta të ketë kuptim për mua.”

3. “Kur të pash, isha i frikësuar të të takoja. Kur të takova, isha i frikësuar të të puthja. Kur të putha, isha i frikësuar të dashurohesha në ty. Tani që të dua, jam i frikësuar të të humbas.”

4. “Të dua, pa e ditur pse, sa, kur apo prej ku. Të dua pa komplekse dhe pa kreniari, të dua sepse nuk di rrugë tjetër.”

5. “Të dua, jo për atë që je, por për atë që jam unë kur jam me ty.”

6. “Dua të jem me ty për cdo orë të ditës tënde.”

7. “Të dua, dhe do të dua deri sa të vdes, dhe nëse ka jetë pas vdekjes, do të dua edhe atëherë.”

8. “Të dua, pa fillim e pa fund.”

9. “Të doja dje, të dua prapë, gjithmonë të kam dashur, gjithmonë do të të dua.”

10. “Të betohem që nuk mund të të dua më shumë se që të dua tani, dhe prapë e di që do të dua më shumë nesër.”