Highlight Të tjera

10 të vërteta që duhet të dini për të gjetur paqen shpirtërore dhe lumturinë

paqen shpirtërore dhe lumturinë

Paqja e brendshme dhe lumturia duhet të mbillen në mënyrë që të rriten brenda jush. E këto janë 10 të vërteta që duhet të dini për të gjetur paqen shpirtërore dhe lumturinë.

1. Është e pamundur që dikush t’ju definojë ju. Ju jeni të vetmit që keni të drejtë të vendosni për atë që jeni.

2. Ju keni lindur me të gjitha gjërat që keni nevojë, asgjë nuk ju mungon.

3. Perfeksioni është një iluzion I krijuar nga njerëzit, të gjithë jemi mrekullisht jo-perfekt.

4. Ju nuj keni mendimet që keni, ju jeni qetësia pas gjithë asaj zhurmeje në mendjen tuaj.

5. Besimi juaj mund të ndryshohet, në mënyrë që të jetoni në lumturi. Ju jeni në kontrollë të lumturisë suaj.

6. E kaluara dhe e ardhmja nuk ekzistojnë askund pos në mendjen tuaj. Tani është momenti i vërtetë.

7. Detyra juaj në jetë është të shprehësh atë që je.

8. Sfidat janë dhurata për të zbuluar potencialin tuaj.

9. Falja është një dhuratë pa çmim.

10. Dorëzojuni paqes shpirtërore.