Aromatizues dekorativ me kripë himalaje

24.99 

Përshkrimi

Aromatizuesi dekorativ me kripë himalaje është i përbërë 100% nga kripa e Himajalës, është unikat dhe i punuar me dorë. Aromatizuesi me kripë himalaje bën pastrimin e ajrit dhe mbush shtëpinë me aroma të këndshme. Shijoni benefitet e aromaterapisë me produktin më special në treg. Ky është produkti ideal për të gjithë ju që keni nevojë të rregulloni humorin tuaj, frymëmarrjen, nivelin e energjisë, astmën, tiroiden, gjumin dhe për të rritur nivelet e hormonit të lumturisë.