Qiri Sahasrara Chakra Violet

15.99 

Përshkrimi

E shtata, ose chakra mbretërore ka ngjyrë vjollce dhe është e vendosur në lëkurën e kokës. Është e lidhur me dijen e ngritur, e kontrollon me sistemin nervor dhe atë muskulor dhe lëkurën. Bllokimi i saj manifestohet me mungesë të vetëbesimit dhe ndjenjën se jeta nuk ka kuptim. Pasojë e bllokimit janë sëmundjet degjeneruese, vështirësitë me eshtrat, pengesa në sistemin nervor, ankthi e depresioni. Porositni qiriun me ngjyrw vjollcë nëse keni probleme të tilla.