Fun

Fëmijë të urtë apo?

fëmijë

Prindërit në veçanti nënat kalojnë orë të tëra duke u munduar të rehatojnë fëmijët e tyre të vegjël për gjumë. Kjo gjë është shumë e lodhshme posaçërisht natën, kur koha e gjumi vjen edhe për të rriturit.

Por, ndonjëherë fëmijët dinë ti befasojnë prindërit e tyre dhe të flenë edhe në vende aspak të përshtatshme, siç e dëshmojnë fotografitë e mëposhtme.