Qiri White Lotus Chakra

15.99 

Përshkrimi

Si një nga simbolet më të respektuara shpirtërore, Zambaku konsiderohet si një lule e shenjtë në shumë kultura dhe njerëz në mbarë botën. Rilindja dhe pastërtia janë ndoshta simbolet më të fuqishme që përshkruajnë më së miri zambakun. Kjo është për shkak se zambaku rritet në ujërat me baltë dhe lulëzon si një lule e pastër dhe e mrekullueshme. Lotusi po ashtu mendohet si një simbol i rrugës drejt ndriçimit shpirtëror. Porositni qiriun “White Lotus” për të ndriçuar rrugën tuaj drejt zgjimit shpirtëror!