Qiri Vishuddha Chakra Light Blue

12.99 

Përshkrimi

Chakra e pestë është ajo e fytit, që njihet si chakra e qafës në hapësirat e fytit. Ndikon në tiroidet dhe e kontrollon metabolizmin në trup. E rregullon aftësinë e komunikimit. Zëri i fortë e paraqet chakra-n e pestë. Bllokimi i saj shfaq pengesa në të folur, pamundësi në shprehjen e ndjenjave dhe qëndrimit. Ka ngjyrë të kaltër të ndritshme, ndikon në tiroide, dhëmbë, qafë… Porositni qiriun me ngjyrë të kaltër, nëse keni këto probleme.