Highlight Storie Inspirimi Të tjera

Zakonet e njerëzve më të famshëm

zakonet

Nëse ju intereson se si njerëzit më të famshëm e më të pasur në botë, shpenzojnë kohën e tyre, atëherë jeni në vendin e duhur. Kjo rutinë e planifikuar e tyre mund të ju ndihmojë edhe ju  të krijoni një plan ditor për ta ndjekur më pastaj. Shikoni se si disa nga emrat më të njohur të botës kanë ndërtuar zakonet e tyre.

1. Ben Franklin; Vendosi të ndiqte një rutinë strikte ditore me orar të ngrënies, gjumit dhe punës.

2. Elon Musk; Organizon gjitë ditën e tij në blloqe 5 minutëshe.

3. Mark Zuckerberg; Ka të njejtin stil të veshjës çdo ditë, një maicë të thjeshtë, pantollona dhe një bluzë.

4. Oprah Winfrey; Filloi të lexonte libra qysh nga mosha 3 vjeçare, dhe nuk ndaloi më kurrë.

5. Warren Buffett; Kalon rreth 80% të kohës së tij duke lexuar.

6. Bill Gates; Lexon deri në 50 libra në vit.

7. Richard Branson; Zgjohet në 5 të mëngjesit për të luajtur tenis apo për të notuar.

8. Mark Cuban; Bën ushtrime kardio një orë për çdo ditë të javës.