Highlight Të tjera

Vetura më e shtrenjtë në botë!

vetura


Me siguri që mendja do të ju shkonte menjëherë tek disa nga prodhuesit më të shtrejtë të veturave si Ferrari apo Lamborghini, mirëpo çmimin më të lartë në vitin 2017 e mbanë dikush tjeter.

Është kjo vetura sportive McLaren P1 LM. Vlera e saj arrinë deri në 3.7 milion dollarë. Shikojeni pamjën e saj dhe vlerësojeni vetë. Përveç që mendohet të jetë vetura më e shtrenjtë në botë, pa dyshim që llogaritet edhe si një ndër më të shpejtat. Ajo mund të arrijë deri në 351 km/h. U prodhua në Angli nga McLaren Automative. /Unik Portal