Highlight Kura natyrale

Vetitë shëruese të vajit të Geraniumit

germaniumi

Vaji i Geraniumit  është përdorur zakonisht si një  përbërës i rëndësishëm në aromaterapi dhe konsiderohet si një prej vajrave më shumë elemente shëruese, qetësuese dhe relaksuese.

Aromaterapia  vitet e fundit është bërë një ndër metodat më të kërkuara për shërim pa  medikamente. Një nga përfitimet më të mëdha të vajrave esenciale është së ata janë jashtëzakonisht të gjithanshëm. Një vaj esencial shpesh mund të përdoret për të trajtuar  shumëllojshmëri të gjerë të sëmundjeve.

E kur jemi tek vaji i Geraniumit duhet thënë së ai është  përdorur për mijëra vjet, duke u rikthyer tek egjiptianët e lashtë, të cilët e përdorën atë në trajtimet e bukurisë. Sot, njerëzit përdorin vajin e Geraniumit për të trajtuar më shumë së vetëm lëkurën e tyre. Unik Portal ju sjellë listën e përdorimeve e të këtij vaji:

  1. Lufton infeksionet
  2. Trajtimi i plagëve
  3. Dëmtimet e lëkurës
  4. Trajtimin e dëmtimit të muskujve
  5. Humbje në peshë
  6. Diuretik natyral /Unik Portal/