Dashuria Highlight Lifestyle

Vetëm një herë një jetë do të gjeni dikë që mund t’ua ndryshojë botën plotësisht!

Vetëm një herë në jetën, beso që do të gjesh  dikë që mund ta ndryshojë krejtësisht botën tuaj.

Ju  i thoni këtij personi gjëra që ju kurrë nuk keni i ndarë me një shpirt tjetër dhe ai/ajo kupton gjithçka që ju thoni dhe në të vërtetë dëshiron të  dëgjoj nga ty.

Ju ndani shpresat për të ardhmen, ëndrrat, qëllimet dhe zhgënjimet që jeta ka hedhur tek ju.

Kur ndodhë diçka e mrekullueshme, nuk mund të presësh t’i tregosh atyre për këtë, duke ditur se do të ndajnë emocionet tuaja.

Ata nuk përtojnë t’iu ngushëllojnë kur jeni të lënduar, ose të qeshin me ju kur ju bëheni  budalla me veten.

Asnjëherë nuk i lëndojnë ndjenjat tuaja ose nuk ju bëjnë të ndiheni sikur nuk jeni mjaft të mirë, por më tepër ata ju ndërtojnë dhe ju tregojnë gjërat rreth vetes që ju bëjnë të veçantë dhe madje edhe të bukur.

Nuk ka asnjë presion, xhelozi apo konkurrencë, por vetëm një qetësi kur ata janë rreth nesh. Ju mund të jeni vetë dhe mos u shqetësoni për atë që ata do të mendojnë për ju, sepse ata ju duan për atë që jeni.

Gjërat që duken të parëndësishme për shumicën e njerëzve, si një shënim, këngë apo shëtitje, bëhen një thesar i çmuar që ruhet i sigurt në zemrën tënde për të ju ushqyer përgjithmonë.

Kujtimet e fëmijërisë suaj kthehen dhe janë kaq të qarta dhe të gjalla; është si të jesh përsëri i ri. Ngjyrat duken më të ndritshme dhe më të shkëlqyera.

Qeshja duket pjesë e jetës së përditshme, ku më parë ajo ishte e rrallë ose nuk ekzistonte fare. Një thirrje telefonike ose dy gjatë ditës ndihmon të kalosh një ditë të gjatë dhe gjithmonë sjell një buzëqeshje në fytyrën tënde.

Në praninë e tyre, nuk ka nevojë për biseda të vazhdueshme, por ju duket se jeni mjaft të kënaqur vetëm kur i keni pranë. Ju mendoni për këtë person në çdo rast dhe në gjithçka që bëni. Gjëra të thjeshta iu sjellin ata në mendje si qielli i zbehtë blu, era e butë apo edhe një re e stuhisë në horizont.

Ju e hapni zemrën duke e ditur se ka një shans që mund të thyhet një ditë, ju përjetoni një dashuri dhe gëzim që nuk keni ëndërruar kurrë të jetë e mundur.

Ju e kuptoni se të qenit i prekshëm është e vetmja mënyrë për të lejuar që zemra juaj të ndiejë kënaqësi të vërtetë që është kaq e vërtetë sa ju frikëson.

Ju e gjeni forcën në të kuptuar se keni një mik të vërtetë dhe ndoshta një shok shpirti i cili do të mbetet besnik deri në fund. Jeta duket krejtësisht e ndryshme, emocionuese dhe e vlefshme.

Shpresa dhe siguria juaj e vetme është të dini se ata janë pjesë e jetës suaj.