Highlight Lifestyle

Vajza humbi 52kg dhe zbuloi dashurinë për veten!

dashurinë

Kur Laura Micetich përfundoi studimet, dhe u kthye në shtëpi peshonte diku rreth 140 kg.

“Kisha probleme me hipotiroiden dhe shtypje të lartë të gjakut” tha ajo. “Po ashtu, isha në fazë fillestare për të fituar diabet. “

“Shpejtë kuptova, se sa më e madhe pesha ime, aq më shumë probleme do të kisha.

Micetich nuk ishte mbipeshë kur ishte fëmijë, por gjithmonë ishte më e plotë se fëmijët e tjerë.

Ishte gjatë shkollës së mesme dhe studimeve universitare që ajo fitoi peshë enorme.

Ajo provoi shumë metoda për tu dobësuar, por asgjë nuk funksionoi. Prandaj vendosi të shikonte opsionet e saj për të bërë operacione kirurgjike për humbje peshe.


Mirëpo para se të vendoste të bënte ndërhyrje në trupin e saj, 27 vjecarja bëri një hap pas dhe vendosi të humbte peshë në mënyrë natyrale, përmes fitnesit dhe ushqimit të shëndetshëm.

Ajo filloi të shkonte në palestër dhe u dashurua pas ngritjes së peshave, filloi të hante ushqim të shëndetshëm e kështu dalë ngadalë arriti peshën që gjithmonë kishte dëshiruar ta kishte…