Highlight Lifestyle Të tjera

Vajra aromatik për të shtuar energjinë pozitive në shtëpi

vajra aromatik

Të jetuarit në një ambient plot energji positive do ta bëj çdo gjë më të lehtë në jetën tuaj.

Një mënyrë e përshtatshme për të shtuar energjinë pozitive në shtëpi është të mbani mbushës me vajra aromatikë të cilën kur digjen lirojnë tymin me aromë qetësuese, vibruese e mendimit dhe energjisë pozitive. Kjo metodë nuk është vetëm që sjellë estetikë, por është më të vërtetë terapi, meditim dhe qetësim.

Ju mund të përgatisni vet këtë përberje aromatike duke kombinuar vajra esencialë. Vajrat esenciale janë përdorur për mijëra vjet për të rritur frekuencën tuaj vibracionale.

Vajrat më të njohura janë:

Vaj Mente- Një përberje  tepër efektive që mund të liroj tensionin dhe energjitë negative. Gjithashtu një vaj i shkëlqyer për lehtësimin e dhimbjeve të kokës.

Vaj Frankincense- Një vaj biblik i njohur për pastrimin e çdo ndikimi negativ.

MyrrhNjë tjetër vaj i lashtë i mirë për pastrimin e mjedisit tuaj. Kur kombinohen me vajra të tjera, mund të rrisë shumë më shumë fuqinë e tyre.

Vaj trëndafili – Një nga vajrat më të larta të frekuencave vibracionale.

Vaj pishe –Tepër efektive ne  pastrimin dhe ngritjen e vibracioneve tuaja që po ashtu ju mbron nga energjia negative ju dhe shtëpinë tuaj.

Vaj baziliku-Një vaj i shenjtë i njohur në mbarë botën për vetitë e tij mbrojtëse.

Vaj i livandos – i mirë  për largimin e energjive negative  për neutralizimin e frekuencave negative.

Vaj Sage-Një vaj popullor për neutralizimin e energjisë ekzistuese të negativitetit.

Palo Santo-Një vaj i fuqishëm që ndihmon në pastrimin e shtëpisë tuaj të energjisë negative duke sjellë fat të mirë!