Highlight Shëndeti

Vaji i hudhrës kuron të gjitha sëmundjet e trupit

sëmundjet

Hudhra është e njohur tashmë si një nga antibiotikët më të fuqishëm natyror. Vaji i hudhrës mund të përkufizohet si një ilaç popullor që mund të kurojë dhe parandalojë thuajse të gjitha sëmundjet e trupit.

Ky ilaç largon spazmën e enëve të gjakut, trurit, spazmën e zemrës, largon vështirësitë në frymëmarrje, por preferohet edhe te skleroza. Është një preparat i mrekullueshëm për zgjerimin e enëve të gjakut

Por, si ta përgatitni këtë vaj vet?

Merrni një hudhër të madhësisë mesatare  dhe nga ajo përgatisim një substancë si qull. Atë substancë e vendosim më pas në një kavanoz dhe i shtojmë një gotë vaj luledielli. Më pas futet në frigorifer.

Të nesërmen merret një lugë e çajit lëng limoni dhe një sasi e njëjtë e vajit të hudhrës, duke u përzier mirë. Të pihet tri herë në ditë, gjysmë ore para buke.

Mund ta përdorni një deri në tre muaj, pastaj pauzoni një muaj dhe e përsëritni prapë, varësisht nga nevojat tuaja shëndetësore.