Highlight Lifestyle Sport / Fitness

Ushtrime për krahë të bukur!

Është e vërtetë që femrat nuk kanë nevojë për duar plot muskuj, por sidoqoftë supet e formuar dhe krahu i fortë i tregojnë ato bukur. Ushtrimet në pjesën e sipërme të trupit janë njësoj të rëndësishme me ato të pjesës poshtë. Përvec duarve dhe supeve ato ndikojnë edhe në të gjitha grupet muskuloze të barkut, gjoksit e kurrizit.

Portali Unik  ua sjell disa ushtrime  që mund ti bëni në shtëpi për krahë të bukur!