Highlight Të tjera

“Unë kam një Ëndërr” këshillë për ta bërë realitet atë

këshillë

Pasi ta keni dokumentuar atë që është, kjo e bën atë të vërtetë. Bëni vizionin tuaj një realitet duke mësuar dhe planifikuar.

Mëso

Një ndër elementet kryesore është të mësoni. Është thelbësore që të kuptoni shkallën e durimit dhe këmbënguljes që do t’ju duhet të mbani përpara me projektin tuaj përkundër pengesave që do të hasni në mënyrë të pashmangshme. Planifikimi mund t’ju ndihmojë të lëvizni larg, por një hartë nuk e bën udhëtimin për ju.  Hartat gjithashtu tentojnë të mbajnë të meta dhe pengesa të padukshme. Parashikoni që nuk jeni në gjendje të lëvizni lehtë përpara. Mbajeni në shpresë, por mos e vendosni të gjithë besimin tuaj në një përpjekje të parë. Kuptimi dhe përgatitja për gjërat që mund t’ju bëjnë të dështuar janë ato që do t’ju bëjnë ekspertë me kalimin e kohës.

 

Mos harroni se realizimi i një gjëje në të vërtetë do të rezultojë në mënyrë të pashmangshme që disa gjëra të tjera të arrihen në mënyrë të barabartë.

Mendoni që botës i mungojnë ëndrrat dhe projektet tua dhe duani ato me gjithë zemër…

Vetëm në këtë mënyrë mund ti bëni ëndrrat realitet.