Highlight Storie Inspirimi

Unë jam përjetë mirënjohës!

qenie humane

Kur nuk jeni në ditët e juaja më të mira kujtoji vetës:

Unë jam një qenie humane e unike. Unë jam me përplot vetëbesim kur i shpalos ngjyrat e mia të bukura ndaj botës. Jam krenare të jem kjo që jam. E dua këtë që jam dhe e dashuroj trupin që më është dhënë. Jam përjetë mirënjohëse për atë që kam.

Jam e inspiruar nga kreativiteti i të tjerëve dhe gjithmonë rrethohem me njerëz pozitiv dhe origjinal.

Jam një shpirt i talentuar, i inspiruar dha që gjithmonë vlerëson të gjitha bukuritë dhe mrekullitë që jeta ka për të ofruar për ne. Nuk kam kohë të mërzitem, sepse unë e di që jeta ime është e mrekullueshme.

Kur ndihem keq thjesht kujtoj të gjithë dashurinë e njerëzve përreth dhe kuptoj se asnjëri nuk është perfekt në këtë botë. Unë jam kjo që jam, dhe jam e lumtur me atë që më është dhënë.

Unë jam përjetë mirënjohëse sepse kjo jetë është e mrekullueshme!