Highlight Storie Inspirimi Të tjera

Unë jam një shpirt i butë, i ngrohtë dhe i dashur…

Energjia

Unë jam një shpirt i butë, i ngrohtë dhe i dashur…

Energjia ime i lejon njerëzit të relaksohen sa herë të jenë në prezencën time. Unë tregoj dhembshuri dhe mirësi ndaj cdo personi që kam kontakt. Shpirti im i kujdesshëm është “ngjitës”. Unë sjell dritë në jetët e familjes e shoqërisë.

Unë jam shumë e lumtur me personin që jam. Një shpirt i qetë dhe i kujdesshëm se si jeta ime është duke u shpalosur.

Unë nuk shqetësohem për gjërat që nuk mund të ndryshoj ose për gjërat mbi të cilat nuk kam kontrollë.

Unë jam e relaksuar dhe e qetë./UnikPortal/