Highlight Modë & Bukuri

Ujë nga orizi, mrekulli për lëkurën tuaj

orizi

Uji i orizit është një nga ato të gjitha trajtimet natyrore që janë përdorur për mijëra vjet për të kuruar një mori gjërash. Ndër këto gjëra janë trajtimet e flokëve dhe lëkurës. Uji nga orizi përmban tonelata të vitaminave dhe mineraleve që depërtojnë në lëkurë dhe thonjtë për të rregulluar gjëra të tilla si lëkura e irrituar dhe e thatë dhe flokët e dëmtuar. Nëse nuk e keni përdorur më parë ujin e orizit, duhet patjetër të filloni! Ja se si të përdorim ujin e orizit për trajtime bukurie!

# 1. Lëkura e thatë;

Uji I orizit është jashtëzakonisht qetësues dhe për këtë arsye ilaç i përsosur për lëkurën e thatë dhe të irrituar. Duke përdorur një top pambuku, aplikoni direkt ujë të orizit në lëkurë të thatë, të irrituar dhe lejo që të qëndrojë gjatë gjithë natës.

 

# 2. Akne dhe pikat e zeza;

Uji i orizit vepron si qetësues në lëkurë, dhe kështu aplikimi i tij tek puçrra fytyre dhe pika të zeza është një mënyrë e shpejtë për të reduktuar skuqjen dhe madhësinë. Aplikoni ujin e orizit në zonat e akneve dhe të zezë dhe lejoni që të qëndrojë gjatë natës.

 

# 3. Flokë me shkëlqim;

Po kërkoni që flokët e juaja të jenë më të shëndritshme së gjithmonë? Uji i orizit është i mbushur plot me vitamina dhe proteina! Përdorni ujin e orizit si një shpëlarje flokësh 2-3 herë në javë për të reduktuar skajet e ndarë dhe flokët e shëndetshme në përgjithësi.

 

# 4. Lëkurë me shkëlqim;

Uji I orizit nuk është vetëm për puçrra fytyre dhe pika të zeza, është gjithashtu një mënyrë e mirë për të pasur lëkurë të bukur, me ngjyra të ndezura! Lani fytyrën me ujë të orizit ose thjesht përdorni një top pambuku për të aplikuar ujin e orizit në të gjithë fytyrën tuaj. Lëreni për një kohë që të shihni efektin e tij.

 

# 5. Të djegurit nga dielli.

Keni një djegie të keqe nga dielli? Uji i orizit është një metodë e shpejtë dhe efektive për të zbutur lëkurën e djegur. Aplikoni ujin e orizit kudo që të jetë e nevojshme. Vetitë në ujin e orizit do të freskojnë lëkurën dhe do të parandalojnë çdo lëvozhgim apo vlim.