Highlight Shtëpi / Dekor

Tubat e ujit një mënyrë e shkëlqyer si dekor në kopsht

dekor në kopsht

Njerëzit çdo ditë hedhin ide të tyre dhe realizojnë dekore nga më të ndryshmet, duke shpenzuar pak dhe pa pasur nevojë për ndonjë asistencë ose mjeshtër. Shtëpia është vendi ku e kaloni pjesën më të çmueshme të jetës tuaj, momente nga më të ndryshmet, prandaj kujdesuni për kopshtin tuaj dhe bëjeni atë të duket një vend përrallor dhe i ëmbël për të kaluar momente plot dashuri më familjarët dhe miqtë tuaj.

Ju mund të keni gjëra të vjetra, të cilat mund ti keni nxjerrë nga përdorimi vite më parë, por që duket ideuar hapësira të reja në oborrin tuaj mund ti vini përseri në përdorim.

Bie fjala, tubat, gypat e ujit, kove të vjeta hekurit dhe gjëra të tjera mund t’ju shpërbejnë si elemente shumë unike për të dekoruar kopshtin tuaj.

Portali Unik ju sjellë disa ide, të cilat mund t’i realizoni edhe ju lehtësisht.

                             

/UnikPortal/