Highlight Të tjera

Tualeti publik më i bukur në botë!

tualeti publik

Sipas Design Curial, tualeti më i bukur public Ichihara, “tualet me pamje të bukur” i cili gjindet në Japoni, mund të jetë më i bukuri në botë.

Tualeti, i projektuar nga arkitekti Sou Fujimoto, përmban një tualet të thjeshtë dhe lavaman të mbështjellur në një kub të qelqit që ulet në një pemë të qetë. Tualeti, i hapur vetëm për gratë, lejon përdoruesit e tij të soditin një pamje të bukur natyrore prej 200 metra katrorë ndërsa një gardh privatizmi e mban botën e jashtme larg teje.

Shikoni pamjet që flasin vet.