Highlight Lifestyle Modë & Bukuri

Tiparet më tërheqëse të një gruaje…

gruaje

Natyrisht që jo të gjithë burrat janë të njejtë. Dhe jo të gjitha gjeneratat kanë të njëjtat preference. Unik Portal ju sjell disa tipare të cilat  tërheqin vëmendjen e burrave më shumë tek një grua. Shikoni se cilat janë ato.

1. Një zë i lartë;

Studimet kanë treguar se burrat asociojnë një zë më të lartë të grave me një grua të re në moshë dhe një trup të vogël. Siç duket kjo ishte atraktive për shumë meshkuj.

2. Bel i hollë;

Një bel i hollë natyrisht që duket bukur por a keni ditur që vecohet si një tipar tejet atraktiv?

3. Buzëqeshja;

Burrat janë më të tërhequr nga gratë e lumtura dhe të buzëqeshura. Por në anën tjeter, tejet qesharake është se gratë janë më të tërhequra nga burrat me pamje më serioze dhe karakter më të ngurtë.

4. Flokë të shëndetshme;

Flokët tuaja nuk duhen të jenë si të “Rapunzel” por ato janë një faktor i rëndësishëm që tregojnë mjaftueshëm për shëndetin tuaj. Nëse një grua nuk ha mirë, nuk flenë mjaftueshëm atëherë flokët e saj do të jenë të dobëta dhe do të asociojnë në stil jetese të dobët për disa burra.

5. Ngjyra e kuqe;

Kjo ngjyrë sic duket mbanë vendin e parë për atraktivitet. Burrat që shohin një grua me të kuqe janë më të tërhequr nga ajo pasi që mes ngjyrës së kuqe dhe intimitetit është krijuar një lidhje qysh moti.

6. Më pak grim;

Mund të duket që nuk është e vërtetë por burrat pëlqejnë më shumë një grua me më pak grim.

7. Krahë më të gjatë;

Dhe më e çuditshmja: krahët e gjatë! Me siguri keni menduar se këmbët e gjata jënë një ndër tiparet më tërheqese të një gruas, atëherë ju keni gabuar. Sepse studimet kanë treguar se krahët e gjatë janë tipare më tërheqëse për burrat se sa këmbët./Unik Portal/