Të tjera

Thënie që ju bëjnë të vazhdoni rrugën vetëm përpara!

thënie

Ndërsa suksesi do të thotë diçka ndryshe për të gjithë, zakonisht përfshin realizimin e një qëllimi që ju e vendosni mendjen tuaj.

Ne të gjithë kalojmë nëpër shtigje të ndryshme në jetë, por ata që arrijnë në vijën e finishit kanë diçka të përbashkët: këmbënguljen.

Çdo person i suksesshëm do t’ju tregojë se rruga drejt suksesit është shpesh e shtruar nga dështimi.

Natyrisht, si reagoni ndaj dështimeve në fund të fundit përcakton fatin tuaj. Asgjë që ia vlen në jetë nuk vjen lehtë, kështu që nëse ju keni qenë duke luftuar në rrugën tuaj drejt suksesit, lexoni citimet e mëposhtme rreth suksesit për të rifituar motivimin tuaj.

“Kur ndaloni të ndiqni gjërat e gabuara, ju i jepni gjërave të duhura një shans për t’iu kapur.” – Lolly Daskal

“Dëshira për të fituar, dëshira për sukses, kërkesa për të arritur potencialin tuaj të plotë? Këto janë çelësat që do të hapin derën për përsosmëri personale “- Eddie Robinson

“Ka vetëm një gjë që e bën ëndrrën të pamundur për tu arritur: frika e dështimit”. – Paulo Coelho

“Një njeri i suksesshëm është ai që mund të vendosë një themel të fortë me atë që të tjerët kanë hedhur në të.” – David Brinkley

“Mos kini frikë të qëndroni për atë që besoni, edhe nëse kjo do të thotë të qëndrosh i vetëm”. – Andy Biersack

“Ndërtoni ëndrrat tuaja, ose dikush tjetër do t’iu punësojë ju për të ndërtuar ëndrrat e tyre.” – Farrah Grey

“Le të bëjmë të ardhmen tonë tani dhe le të bëjmë ëndrrat tona realitetin e së nesërmes”. – Malala Yousafzai

“Kur besojmë në veten tonë, mund të rrezikojmë kureshtje, çudi, kënaqësi spontane ose ndonjë përvojë që zbulon shpirtin njerëzor.” – E. E. Cummings

“Lumturia nuk është diçka që ju shtyni për të ardhmen; është diçka që dizajnoni për të tashmen. “– Jim Rohn

“Ndiqni lumturinë tuaj dhe universi do të hapë dyert ku ka vetëm mure”. – Joseph Campbell

“Suksesi nuk është rastësi. Është punë e vështirë, këmbëngulje, mësim, studim, sakrificë, dhe mbi të gjitha, dashuri për atë që po bëni.” »– Pele

“Suksesi është rezultat i përsosmërisë, punës së vështirë, të mësuarit nga dështimi, besnikëria dhe këmbëngulja.” – Colin Powell

“Veprimi juaj pozitiv i kombinuar me të menduarit pozitiv rezulton me sukses.” – Shiv Khera