Highlight Të tjera

Thëniet më të mira për t’iu udhëzuar drejt gjërave të mëdha!

thëniet

Pavarësisht se sa mundohemi ti qëndrojmë larg negativitetit, ai gjithmonë gjen mënyrën të na afrohet. Kur diçka e keqe ndodh, shpesh kemi tendenca të zhytemi në mizerje dhe mendojmë që nuk kemi më forcë për ta tejkaluar këtë situatë.

E vërteta është se gjërat kurrë nuk bëhen më të lehta, ne thjesht gjejmë mënyra për ti përballuar këto pengesa. Prandaj çelësi për të vazhduar është në xhepin tonë.

Janë vështirësitë ato që na bëjnë më të fortë.

Ja ku janë

thëniet më të mira për t’iu ndihmuar në kohë të vështira!

“Çfarë u bë, u bë. Çfarë kaloi, tashmë ka kaluar. Një ndër mësimet në jetë është gjithmonë të ecësh përpara.” ~ Roy T. Bennett

“Kurajo nuk është të kesh fuqi për të vazhduar; është kur vazhdon edhe pse nuk ke fuqi.” ~ Theodore Roosevelt

“Kurrë mos u dorëzo. Të gjitha gjërat janë në të mirën tuaj. Një ditë do të kthesh kokën dhe do të falënderosh Zotin për cdo gjë.” ~ Germany Kent

“Beso në vete, dhe dije se ka diçka brenda teje shumë më e madhe se kjo situatë.” ~ Christian D Larson

“Jeta është si një bicikletë, për të mbajtur balancin, duhet të lëvizësh.” ~ Albert Einsten