Highlight UNIK +

Thënie motivuese për situatat nëpër të cilat kalojmë çdo ditë!

thënie
Beneta Sinidolli

Poete

– Çdo ëndërr behet realitet, kur punojmë për ta realizuar mjafton të duam dhe të kemi vullnet.

– Jeta të dhuron gjërat për të cilat ti shpenzon shumë energji duke i menduar shumë shpesh.

– Arma që sfidon çdo vështirësi në jetë, është të mos heqësh dore.

– Mrekullitë nuk ekzistojnë, por ekzistojnë momentet e lumtura qe te bëjnë të ndihesh mrekullueshëm.

– Çdo ditë e re bartë me vete diçka të bukur, por varet nga ti se si do ta nxjerrësh në pah.

– Nganjëherë në jetë ndodhë të magjepsin vendimet e gabuara dhe të bëjnë te mendosh se ke marrë vendimin e duhur.

– Nga çdo sfidë e re që fillon në jetë, mbaron duke mësuar diçka!

– Mik te vërtetë ke atë që është mik edhe prapa krahëve tu.

– Gjërat e vogla te përditshmërisë bartin me vete porosi sinjalizuese, kuptimin e të cilave e zbërthen pasi të ndodhin gjëra te mëdha.

– Gjërat e bukura ne jete ndodhin pa pritur dhe pa i planifikuar, ato thjeshtë ndodhin.

– Dashurisë dhe zjarrit kur ju fryn për ti shuar, i ndezë edhe më shumë.

– Dashuria të motivon dhe të bënë të shohësh jetën me ngjyra.

– Shpesh vendimet që i marrim në jetë na imponohen nga rrethana te ndryshme, jo pse i ndjejmë.

– Kimia mes dy personave udhëheqë gjithçka, është mbi çdo ligj, edhe malli e largësia shtojnë dashuri në të tilla raste.

– Çdo gjë mund te menaxhohet në jetë, përveç ndjenjave.

– Asgjë në jetë nuk zgjatë përgjithmonë.

Thënie të Beneta Sinidollit shkëputur nga romani ‘Sa Qielli’