Dashuria Highlight

Të pathënat e një lidhjeje shumëvjeçare…

të pathënat

Dashuria është në gjërat e vogla. Dhe artistja me bazë në Los Angeles, Amanda Oleander kap këto momente në ilustrimet e saj.

Duke nxjerrë frymëzim nga marrëdhënia e saj romantike dhe duke mbledhur kujtime nga njerëz të afërt me të, Amanda tregon në mënyrë të përkryer atë se si duket dashuria kur askush nuk e sheh.
Amanda aktualisht ka të dashur Joey Rudman. “[Ai] përfundon i ilustruar në shumicën e vizatimeve të mia,” i tha ajo Bored Panda. “Ne kemi qenë së bashku për gati 3 vjet, ai është njeriu më i ëmbël që kam takuar ndonjëherë”. Artistja e përshkruan lidhjen mes tyre si magji e pastër. “Para se të takohesha Joey, nëse dikush më tha se dashuria dhe marrëdhënia e tyre ishte si e jona, nuk do ta besoja këtë.” Nuk është asgjë më pak se e mahnitshme.

“Unë jam e magjepsur nga mënyra sesi njerëzit sillen pas dyerve të mbyllura, momente intime që nuk i shohim kurrë, ato janë momente që vërtet nuk mund të dokumentohen, sepse nëse do të ishin, do të ndryshonte mënyrën se si silleshin. ”

Oleander pretendon se secili prej vizatimeve të saj është frymëzuar nga një koncept tjetër. “Unë uroj që shikuesit të marrin me vete një ndjenjë besimi dhe vlerësimi për momentet e thjeshta në jetë”.

SHikoni këto ilustrime dhe vlerësojeni vet..

Këto janë të pathënat e një lidhjeje shumëvjeçare…