Highlight Lifestyle Modë & Bukuri

Syzet perfekte për këtë vit

syzet

Syzet janë më shumë se thjeshtë një aksesor vere, ato mbrojnë sytë tanë nga rrezet e dëmshme të diellit dhe qartësojnë pamjen e syve.

Për këtë arsye duhet të jemi të kujdesshëm në llojin e syzeve që zgjedhim.

Ato duhet të përshtaten me fytyrën tonë dhe të jenë të polarizuara.

Por, shumë prej nesh kanë nevojë për syze dhe në përditshmëri e disa edhe për syze leximi.

Zgjedhja e modelit dhe kornizave të përshtatshme është sfiduese në veçanti për ato që bartin syze vazhdimisht.

Unik Portal ju sjellë modelet e syzeve që do të jenë trendi këtë vit.